Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Hjälpmedel & Stödinsatser

hjälpmedels appar

2015-05-06 13:37 #0 av: cattastroph

Använder ni appar som stöd i vardagen?

Jag har provat några få, men hittar ingen riktigt bra. Än så länge är det i phones original kalender jag använder mest. Men behöver något bättre. Nån typ av planering, struktur och sånt.

Hittade någon... evernote tror jag den hette. bra funktioner i den, men den såg såååå "stökig" ut och den var svår att hantera och själva estetiken (heter det så?) på appen gjorde den svår hanterlig och rörig för mig.

http://cattastroph.blogg.se

Anmäl
2015-05-06 13:40 #1 av: Niklas

Vad är det du inte gillar med iPhones inbyggda kalender? Det är lättare att hjälpa om du berättar vad du är ute efter.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Besök iPad for Work om du vill använda iPad på riktigt.

Anmäl
2015-05-26 20:33 #2 av: redheadgeorgeous

Jag har dock en Samsung, men en del appar finns ju till båda. Jag har inte heller hittat någon som passar mig riktigt bra, tyvärr :( Jag känner att jag skulle behöva en som fungera bra, eller kanske två om det inte finns en som har allt man kan behöva.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.