Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Off topic - [OT]

Ångest problematik!!

2015-07-17 04:28 #0 av: Anonym

Denna ÅNGEST.

Jag är rädd för precis allt, åka tunnelbana-åka tåg-åka pendeltåg.

Jag kan nästan räkna med fingrarna på vad som jag räknar som "säkra" produkter i mataffären allt annat undviker jag av rädsla!

Bara en vanlig promenad även under dagen kan jag undvika av rädsla, jag undviker allt. Att sitta för länge vid datorn gör mig rädd fast datorn är nästan det enda jag håller på med!

Jag får titt som tätt riktiga panik ångest attacker, det känns som jag kan se hjärtat slå hårt och snabbt och det kommer i starka vågor som upp på ett ångestberg sen berg och dalbana ner. ÅNGESTEN, jag klarar den inte...... Kämpar. Kanske måste medecineras, få något lugnande vad får ni med ångest problematik och hjälper det? jag var diagnosticerad med grav OCD men psykiatrikern tog bort diagnosen på min begäran då jag för ett tag sen påstod att allt var bra vilket var en sanning med modifikation. 

Anmäl
2015-07-17 06:30 #1 av: Niklas

Du kan prova att ställa frågan på Ångestsjukdomar iFokus också.

http://angestsjukdomar.ifokus.se/

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl
2015-07-17 10:23 #2 av: Anonym

#1 Har gjort, fast lite annorlunda formulerad =)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.