Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Olika former av autism

Skaffa nya vänner

2015-07-17 22:55 #0 av: Anonym

Hur gör man?

jag har både add & asperger så sociala livet är rätt svårt.. Tar concerta och det hjälper men har ändå inga vänner. känner mig extremt deppig pga detta och vet inte alls vad jag ska göra eller hur. 

Anmäl
2015-07-17 23:04 #1 av: Hera

Har du några intressen?

Anmäl
2015-07-19 00:24 #2 av: elvatolv

Happypancake är en datingsajt som är helt gratis, där kan du skriva lite om dig själv i presentations-texten och att du söker vänner i första hand. Jag hittade en människa där som är är helt underbar, som jag aldrig skulle träffat annars...jag tror vi är vänner för livet.
Jag hoppas du också hittar en vän, eller två.kram

Anmäl
2015-07-21 09:09 #3 av: SaraU

Jag har adhd och asperger och har också alltid haft det svårt att skaffa vänner. Tyvärr har jag inga bra tips till hur du kan få vänner utom att gå med i olika facebook grupper för de intressen du har, om du har facebook det vill säga

Anmäl
2015-07-22 00:20 #4 av: melonglass

Tipsar om att gå med i olika sociala medier, grupper på facebook eller liknande som riktar sig till något intresse du har!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.