Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Läkemedel & Behandlingar

Concerta och hallucinationer?

2015-09-02 08:07 #0 av: Skitgalen

Hur vanligt är det att man ser saker som inte är där när man äter C? Det är inget allvarligt för min del så men i morse såg jag en förbannat stor spindel sitta på min vägg i vardagsrummet, får panik då jag har en fruktansvärd fobi för spindlar, vänder bort huvudet i 1 sekund o när jag tittar där igen så är den helt borta. 
Den kan omöjligt försvinna så snabbt då det va en ganska stor öppen yta och jag gick och kollade där runt omkring men såg ingenting alls... 
Jag såg väldigt klart och tydligt att det var en spindel... men kan det varit så att jag sett i syne helt enkelt? 
Dödade en exakt lika dan spindel igår fast på ett annat ställe... kan det va ihopkopplat på nåt sätt? Är fan livrädd nu att jag börjar bli skitgalen (lol) på allvar. 

Anmäl
2015-09-02 14:52 #1 av: Zaralh

Det här kanske inte lugnar dig men i huset jag och min familj bodde i för ett tag sen så fanns det dessa riktigt gigantiska spindlarna, så ut som utlandsspindlar, och när man såg en av dom så hade man typ två sekunder att reagera innan den var borta. Liksom dom kunde försvinna från mitten av rummet. Det kan inte vara en sån? Då är du ju inte galen åtminstone.

Anmäl
2015-09-02 14:59 #2 av: Skitgalen

Hur stora är såna spindlar då? Den här va kanske 5-6 cm med benen. Och vart tar dom vägen liksom? Kollade ju genom hela rummet nästan men såg inget :(

Anmäl
2015-09-02 15:49 #3 av: Zaralh

Dom var nog närmre 10 cm, riktigt tjocka. Vi letade lite överallt vart dom kunde vara men hittade det aldrig.

Anmäl
2015-09-02 15:55 #4 av: Skitgalen

Nja riktigt så stor var inte denna, hade väldigt liten kropp, var bara benen som var fruktansvärt långa. Googlade på "husspindel" o det va i princip så den såg ut, OM det ens var någon. Är fortfarande inte helt säker eftersom det kan antingen bero på medicinen eller på att jag precis klivit ur sängen och var yrvaken plus att det va mörkt i rummet. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.