Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
ADD & ADHD relaterat

Gymnasiearbete ADHD

2015-11-20 09:17 #0 av: foralla

Hej!

Vi är två tjejer, Ebba och Olivia, som går sista året på gymnasiet. Vi går estetik och media och har börjat med vårt gymnasiearbete. Båda vi har ADHD och ska nu göra en dokumentär om ADHD och fördomar. Vi skulle behöva fler personer som skulle vilja ställa upp och vara med i vår dokumentär. Det vi önskar att personen ska göra är att den pratar om sin ADHD och hur den är för dig. Hen kanske kommer få prata om hur hen har stött på fördomar och annat. 

Det skulle vara väldigt roligt och snällt om någon skulle vilja ställa upp på det här.  Hör av er här under i kommentarerna om ni skulle vilja vara med eller så hör ni av er till vår mail. Vår mail är: foralla15@gmail.com. Ni kan självklart ställa hur många frågor ni vill och så till oss innan ni bestämmer er för att vara med. 

Mvh Ebba och Olivia Ler

Anmäl
2015-11-21 10:13 #1 av: add-apa

Vad kul!
Jag kan vara med! ☺

Anmäl
2015-11-21 21:36 #2 av: foralla

Hej!

Vad roligt att du vill vara med! Det skulle vara jättebra om du mailade oss via denna mail: foralla15@gmail.com så kan vi prata vidare där om samarbetet. T ex vad vi har tänkt oss och lite kontaktuppgiter osv. 

Tack så mycket och ha en fortsatt fin helg! Skrattar

Mvh Ebba och Olivia från Föralla Ler

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.