Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
ADD & ADHD relaterat

Hur gör ni?

2015-12-30 11:14 #0 av: taylor__lambert

Ni andra som klurat ut detta redan.

Hur gör ni vad gäller skolarbeten? Jag har sjukt svårt att verkligen börja göra något. Jag kan sitta och tänja på att jag ska fan ta och.göra det, men så blir det inte av. Eller så hittas nått annat att göra så har jag glömt bort skolarbetet. Och har jag väl börjat kan jag inte avsluta för jag vet att avslutar jag kommer jag inte återuppta det igen och kunna arbeta på samma effektiva sätt. Detta är ett stort problem för mig, jag gör alla min skolarbeten för sent, det jag lämnar in brukar få hyfsat bra kritik men jag vet att jag kan bättre om jag bara började i tid!

Några tips?

Sajtvärd på Hundparkour.ifokus & CockerSpaniel.iFokus

Underskatta aldrig värmen från en kall nos Hjärta

Anmäl
2015-12-30 12:47 #1 av: [hugo2006]

Timer(ställ tiden så du har en tid att "gå på") , sänk dina egna krav, dela på uppgiften i 2, en del när du struntar i "alla regler och släpper din kreativa sida, bara kör, skoja osv" den andra så strukturerar du det som du tror/vet att uppgiften kräver. Bara tips, började själv på högskolestudier men det gick inte. Då hade jag inte medicin så kanske skulle gå bättre nu.
Lycka till!!!

Anmäl
2015-12-30 14:50 #2 av: taylor__lambert

#1 ja mediciner har jag ju inte fått ännu, jag hoppas ju att dom kommer hjälpa mig med min koncentration.

Att dela upp uppgifter har jag försökt, men det går inte riktigt det heller :/ 

Sajtvärd på Hundparkour.ifokus & CockerSpaniel.iFokus

Underskatta aldrig värmen från en kall nos Hjärta

Anmäl
2015-12-30 23:04 #3 av: 91Marran

Jag vet hur det känns. Försök att börja tidigt med att skriva lite random och oseriöst. Blir inte lika mycket att göra i det stressiga slutet. Så direkt som du får uppgiften så skriv lite kort. Funkar om man lyckas komma igång lite smått direkt. Typ sitter och gör annat onödigt istället.

Anmäl
2015-12-30 23:06 #4 av: 91Marran

Prova att göra det senare, typ elva på kvällen.

Anmäl
2015-12-31 01:42 #5 av: taylor__lambert

Ska testa. Kanske funkar :)

Sajtvärd på Hundparkour.ifokus & CockerSpaniel.iFokus

Underskatta aldrig värmen från en kall nos Hjärta

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.