Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Allmänt

Finns det någon mer? Särbegåvad och deprimerad.

2016-01-11 19:47 #0 av: Canaie

Hej!

Jag är en ung tjej som levt mitt liv med en ihållande depression sedan jag var 11 och hela världen rasade. Jag blev apatisk, deprimerad, vägrade skolan osv. Innan dess var jag ett "duktigt" barn. Diagnoserna jag har fått hittills är diverse ångestdiagnoser, depression. Jag har även gjort ett intelligenstest och blivit klassad som särbegåvad, vilket jag tror kan vara grunden till många av mina problem. Jag ska även utredas för autism mer noggrant.

Mina depressioner är hanterbara och nästintill omärkbara när jag vår leva som jag vill, dvs utan krav från skola eller liknande. Detta är förstås ohållbart i längden men så är även att bli djupt deprimerad och utbränd efter en vecka i skolan.

Jag har äntligen fått tillbaka min lust till att skriva och därför gör jag nu en blogg med mina tankar i hopp om att finna någon med liknande problematik. 

Till er det intresserar får ni gärna läsa. Kram! <3

Anmäl
2016-01-11 19:48 #1 av: Canaie

http://sakermanintefarsaga.blogg.se/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.