Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Olika former av autism

Att vara (o)social

2016-01-27 21:32 #0 av: Anonym

Jag har as och är ofta osocial. Hittar på anledningar till varför jag inte kan ses eller prata i tele.

De få gånger jag är på rätt känsla kan ingen. Blir så frustrerad.

Anmäl
2016-01-28 01:13 #1 av: Ananse

Man kanske bara ska slappna av. Förr om åren var jag så jävla bekymrad över att jag inte umgicks tillräckligt med folk, men så insåg jag ju att jag i regel faktiskt inte vill.

Anmäl
2016-01-30 19:17 #2 av: Cragan

kan vara lite bökigt innan man hittar rätt för sig själv för mig så vet nu mera mina bekanta att om jag varit ute och umgåtts så har dom inte en chans att  få tag på mig på någon dag.

men jisses vad drygt det var innan dom lärde sig att jag behöver försvinna ett tag för att återladda batterierna innan jag ens orkar prata i telefon när jag umgåtts irl med någon.

Sajtvärd på  http://fjaderfa.ifokus.se  http://djurskydd.ifokus.se/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.