Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
ADD & ADHD relaterat

Hata adhd

2016-02-08 22:01 #0 av: 3barnsmammaadhd

Hej just nu känner jag mig ensamast i världen och är inne i en hata min jävla adhd period. Ensamstående 3 barns mamma med en son med adhd . en bebis på 9 månader och en tonårs son som inte går till skolan.
känner mig bara värdelös orkar inget får inget gjort och ingen motivation till att ens kliva upp med ständigt dåligt samvete,oro och jobbiga tankar som äter upp mig. kan inte sätta ord på mina känslor som ger frustration och som ja vill krypa ur skinnet för att slippa.
Hittar lixom ingen balans i livet och står inte ut med mig själv KAOS är ordet någon som känner igen sig?
Har känt att kag inte haft så mycke besvär av min adhd förens nu och det ger mig panik vart fan börjar man.

Anmäl
2016-02-09 06:52 #1 av: fridelfina

Mina tips: Ta kontakt med vården eller psykiatrin, prata med läkare eller kurator kanske. Eller Soc och ansök om ett boendestöd som kan hjälpa dig strukturera vardagen.

Mina tankar: Det är tufft att vara ensamstående med tre barn, har de dessutom en del svårigheter blir det ju ännu jobbigare. Då är det viktigaste att du hittar tid och rum för återhämtning, att få tid att bara göra nåt själv, sova, vila, träna, dansa, umgås eller vad som ger dig energi. Hinner du det idag? Är barnen hos den andre föräldern ibland? Har du nån du kan ringa när bägaren rinner över och prata med som är bra på att lyssna och stötta?

Läste på attentions hemsida om att föräldrar till bokstavsbarn bränner ut sig, eftersom de inte får utrymme för sig själva och är sambandscentral dygnet runt.....

   
Anmäl
2016-02-09 11:03 #2 av: 7thNikita

Jag känner igen mig precis. Är ensam med 2 barn 1 med massa diagnoser. Brännt ut mig o känner mig allmänt förvirrad. Hittar inte heller balans o känns nästan som allt blivit värre när jag fått kontakt med psykiatrin. .. skicka pm om du vill

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.