Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Vänner sökes

Troligtvis ADD/ADHD

2016-05-13 05:04 #0 av: Lucas1

Hej,

jag har nyligen förstått att jag har lidit av ADD under hela mitt liv men har först under de senaste åren förstått att jag är annorlunda jämfört med de flesta av mina vänner och kollegor. Jag har alltid sett min höga energinivå och initiativförmåga som positiva egenskaper, samtidigt som det alltid har varit oerhört frustrerande att arbeta och umgås med personer som inte har delat min engagerande inställning.

Jag hade gärna velat tala med/träffa personer som är i min situation då jag gärna skulle vilja få tips kring hur jag skall hantera insikten om detta tillstånd då det är omtumlande att inse hur mitt liv har påverkats av detta.

Jag finns i Malmöområdet.

//Lucas

Anmäl
2016-05-13 05:52 #1 av: kim1980

Hej ! Det är en lättnad veta .. Har själv ADHD mm.
Men bor i Östergötland .
Jag har Kommit en bit på vägen..
Hur gammal var du ?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.