Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Läkemedel & Behandlingar

Känner inte av concerta

2017-08-25 13:51 #0 av: mjaoooo

Har jag fått sockerpiller???
Fått concerta 18 mg mot min adhd, ätit över en vecka och känner verkligen ingenting. Låg dos jag vet, så idag kunde jag inte låta bli att ta tre styck. 54mg men känner fan inte ett skit på det heller!

När jag hämtade på apoteket valde jag ett billigare alternativ, samma som concerta men annan tillverkare sa apotekaren, står inte concerta på burken heller. Så jag börjar ångra mig att jag inte tog orginalet.
VARFÖR KÄNNER JAG INGET ALLS PÅ 54???

Anmäl
2017-08-25 13:53 #1 av: Wellcraft

Det finns en sort jag inte känner något på heller (förutom illamående). 
Sedan känner jag inte så mycket av concerta öht, men jag blir bättre på att konversera, koncentrera mig etc när jag tagit den utan att jag märker det själv.

Häst, Vardag & Hund
nouw.com/WallHund

Anmäl
2017-08-25 13:56 #2 av: Maria

Att det var ett billigare alternativ ska inte betyda någon skillnad då den verksamma substansen alltid är densamma.

/Maria

 

Anmäl
2017-08-25 13:59 #3 av: Tismon

Jag kände heller inte av concerta och prövade nästan den högsta dosen, det är olika för alla :) Bara att pröva vidare genom att antingen höja dosen eller byta medecin

Allt är en väntan.

Anmäl
2017-08-25 16:59 #4 av: Splatter

Även om det är samma verksamma substans kan det vara så att endast Concerta fungerar men inte de billigare alternativen.

Be läkaren att skriva på receptet att det "Får EJ bytas ut" så får du endast ut den riktiga Concerta.

Anmäl
2017-08-26 23:20 #5 av: 91Marran

Beställ från apotea så kan du få den riktiga. Har också blivit pålurad fel mediciner.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.