Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Kan jag ha en diagnos?

Äntligen!

2017-09-22 00:11 #0 av: marre96

Har haft upp och nedgångar. Ett humör som skiftat otroligt. Från att vara helt ok till att sitta med kniven vid strupen. Något som tärt på min nuvarande relation något hemskt.. aldrig vetat varför jag mått så bara att jag varit sådan så länge jag kan minnas. Alltid dom där jävla självmordstankarna som gnager och som får mig att göra dom hemskaste grejerna. Har aldrig haft förtroende för vården men gett den en chans för jag inte vill plåga min kille mer för att finnas där för han också. Hemskt att han ska få höra allt. Provat massa olika mediciner men bara fått hemska biverkningar. Fick zyprexa eller olanzapine som den billigare versionen heter och det här förändrat mitt liv. Allt är så tyst nu inga tankar om självmord, "allt får tas med en nypa salt" och jag känner mig för en gångsskull normal. Jag ringde min kille en dag när jag satt i stan och var så glad. Jag sa. Det är så tyst. Inga självmordstankar som hänger över mig. Bara jag. är det så här normala folk känner sig? Det kändes som att vinna nobel priset. Ett steg närmare friheten.

Anmäl
2017-09-22 03:22 #1 av: Hera

Härligt att det går framåt :)

Anmäl
2017-09-22 12:05 #2 av: AOS

Är väldigt glad för din skull. Ha en fin helg nu. Blomma

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.