Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
ADD & ADHD relaterat

Adderall och Evekeo

2018-04-08 21:38 #0 av: Dumpventilen

Hejsan

Jag undrar om det är någon som har/haft Evekeo eller Adderall utskrivet här i Sverige?

För skulle gärna vilja få prova på någon av dom 2 då det är en blandning mellan DexAmfetamin och LevoAmfetamin, och vad jag har läst så skulle den där Levo/Dex blandningen ge riktigt bra effekt på min ADD.

Vet ju att iaf Adderall skrivs ut friskt i USA.

Mvh.

Anmäl
2018-04-09 07:45 #1 av: Niklas

Det finns en dokumentärfilm om Adderall på Netflix.

Kolla in ”Take Your Pills” på Netflix
https://www.netflix.com/title/80117831?s=i&trkid=13752289

Jag har inte sett den själv än.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl
2018-04-09 08:53 #2 av: Dumpventilen

Ajjemen, såg den häromdagen :). Riktigt Intressant dokumentär där det visar att amfetamin preparat används i mycket stor utsträckning,mycket större utsträckning än vad jag trodde. Jag visste ju att människor "dopade" sig på collage/högskolor men jag trodde inte att det var mer vanligt att folk tog än att dom inte tog.

Mvh.

Anmäl
2018-04-09 10:05 #3 av: Niklas

Jag ska titta på den också.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl
2018-04-11 13:44 #4 av: Bara Anna

#1 Just den filmen har fått massiv kritik i USA för att framför allt skamma och skrämma de som har valt att medicinera sin ADHD. Kan vara bra att tänka på när man tittar på den!  Här är en respons på filmen:


Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.