Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.)

Attentin

2018-05-10 21:51 #0 av: Jungfru82

Ätit concerta/voxra ett tag och det fungerar hyffsat. Har ADD/se och idag läste jag om Attentin och undrar om någon med min diagnos använder detta och har ni något positivt att säga?

Anmäl
2018-05-15 14:19 #1 av: Meada

Jag har ätit Attentin i ca. ett år nu och har inte haft de biverkningar som jag tidigare fått på mentylfenindat och Lisdex. Dock har jag sedan tidigare haft högt blodtryck och det blir inte bättre vid denna typen av behandling. Äter även medicin för detta.

Anmäl
2018-05-27 09:48 #2 av: SSKAnna

Jag har väl inte exakt samma diagnos som du men jag har ätit Attentin i flera år och före det Metamina. Det är det som har funkat allra bäst.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.