Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Hjälpmedel & Stödinsatser

Boendestöd

2019-04-11 19:59 #0 av: redets

Jag har ett problem som jag inte vet vart jag ska vända mig med.

Jag har Asperger och är över 50

Jag har fått beviljat Boendestöd med hjälp av LSS se'n många år tillbaka men nu är det så att jag har marsvin och de kanske har ringorm så nu får inte mina boendestödjare ens gå in i mitt hus. Jag fick bara beviljat med en månad senast jag fick förlängt för att de ska besluta om jag ska få fortsatt boendestöd.

Till saken hör att ringorm smittar till människor vid beröring - en hudspecialist har t.o.m. sagt att man måste ha ett sår och med det beröra ett sjukt djur för att smittas. Mina boendestödjare går aldrig ens in i rummet där marsvinen bor och de har alltid handskar på sig när de är hos mig. Så det finns alltså inte någon smittorisk.

Känner mig som om jag hade pesten hemma.

Vad ska jag göra, jag har verkligen behov av mitt boendestöd och mitt mående har brakat i botten av allt det här.

Anmäl
2019-04-11 21:55 #1 av: VoxBauers

Behandla ringormen.

https://marsvin.ifokus.se/articles/4d71503ab9cb4622330623d4-ringorm?articles-1

                                                               www.voxbauers.weebly.com                                                                  www.cornishrex.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.