Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
ADD & ADHD relaterat

Att göra uppehåll på attentin efter flera år?

2019-04-23 09:23 #0 av: Bandi47

Undrar om vad jag förvänta för hjälp då jag efter många år ätit metamina och attentin?Är där utsättnings symptom att vänta och vad finns då för hjälp. Vill testa att göra ett uppehåll för att se hur jag klarar mig idag utan? ☺️

Anmäl
2019-04-27 04:11 #1 av: Ananse

Pröva.

Anmäl
2019-05-29 16:58 #2 av: AaronRodgersmk2

Berätta gärna hur det går.

Jag helt ny med medicinering , attentin, och har en "vid behov"-förskrivning och jag känner mej avvaktande till att använda alltför ofta. I perioder åker jag till länder dit man inte får ta med sej amfetamin och jag vill inte sytta och svettas med huvudvärk när jag egentligen ska jobba och vara mitt bästa jag....så...hojta till om du tar break. =)

Anmäl
2019-05-31 10:59 #3 av: E-bone

Hej! Jag har gått på Attentin i fleeera år, och innan dess Metamina och andra meds. Har under 10 år av medicinering aldrig satt ut. Skulle egentligen vilja testa med men vet inte om jag vågar. Läkaren sa att det inte behövdes? Tycker det var konstigt sagt.

Anmäl
2019-06-18 20:26 #4 av: Hera

Jag känner flera stycken som har uppehåll på semestern tex. De får inga besvär av abstinens.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.