Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen ADD & ADHD relaterat

Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
ADD & ADHD relaterat

Dämpar känslor

2019-07-24 21:36 #0 av: Rosen82

Äter concerta och voxra och har gjort i flera år och en sak som jag tänker på är mina känslor inte är lika starka när jag tar tabletterna än när jag inte tar. Tabletterna är jättebra inom arbetslivet och hjälper mig hålla fokus men ibland när jag är ledsen så dämpas detta och ibland vid glädje och annat. Vet inte om det har med tabletterna att göra men finns det någon som känner igen?

Anmäl
2019-08-11 07:43 #1 av: Ananse

Det är inte ovanligt. Länge upplevde jag det på Elvanse, men det försvann med ökad dos.

Anmäl
2019-08-20 08:43 #2 av: jagjobbarju

Ananse. Vid vilken dos började/slutade du känna dig ”avtrubbad”?

Anmäl
2019-08-23 01:43 #3 av: Ananse

Jag minns det som att jag började kvickna till en aning vid 140 mg - d v s lite drygt 40 mig verksam substans. Framförallt börjde jag i nån mån märka av effekten hela dan.

Nu har jag det dubbla. Skulle behöva mer - kanske 420 - men det kommer jag aldrig få.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.