Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes)

Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes)

Bor i Skåne

2012-07-29 17:17 #0 av: JohannaEkroth

Här kan alla som bor i Skåne skriva om ni önskar kontakt med andra Bokstavsfolk. Glad

 

Håll tråden fri från övriga kommentarer, tack! Foten i munnen

Lättare att finna sin vän då! Flört

 

Vill du skriva en rad för att du bor nära detta landskap och letar vänner här också, gör det, men berätta i vilket landskap du bor. Kyss

 

Jobbar på Anhöriga, BokstavsfolkHuvudvärk och Mag- & Tarmsjukdomar iFokus. 
Suicide doesn't take away the pain, it gives it to someone else -

Anmäl
2012-07-31 10:55 #1 av: Emo

Här bor jag:

 Värd på  Pyssel och medarbetare på Pärlpyssel  och Psykologi
Mina figurer: http://parlkonst.se/
Emo, ägare till Emos Shop sen 1973

Anmäl
2012-08-02 19:35 #2 av: tarotlasse

Jag har ingen bild att visa upp men jag bor i Helsingborg och trivs jätte bra här.

Lasse

Anmäl
2013-09-28 11:01 #3 av: silversol35

Hej,

Är en tjej på 35 år, fått min adhd-diagnos 2008 och saknar socialt liv. Bor på landet utanför Simrishamn vilket ju inte hjälper, hitflyttad pga jobb och inte lärt känna ngn. Tappar tyvärr ofta kontakten med folk för det har tagit så mkt energi bara att jobba och fixa vardagen. Tror att jag behöver vänner som har förståelse för att allt inte funkar "som vanligt" och att jag har lite alternativa lösningar på saker i vardagen. Orkar inte med fler konstiga situationer när man förklarar att "såhär funkar jag" och möts med att folk försöker "få ordning" på ens liv, dvs få en att avra som dem. Det funkar j givetvis inte, jag kan inte ändra på mig själv, då hade jag inte haft diagnosen.

Jag är oftast glad och tycker att det är roligt att göra saker, inte bara sitta och fika och prata när man träffas även om det kan vara ok ibland så vill jag inte ALLTId göra just det. Tycker också om djur, hästar och katter. Hoppas hitta en häst jag kan vara medryttare på framöver.

Hör gärna av er om ni har lust. Jag skulle bli glad!

Kram

Anmäl
2013-10-02 14:16 #4 av: sharkie

Tjenare!

Inte många här som har skrivit, tänkte rulla bollen vidare med vackra skåne genom att bidra med en Malmö :)

Anmäl
2013-10-17 23:50 #5 av: [lillalollo]

Hej och hallå. 

Finnes så nära som i Helsingborgstrakten.

Anmäl
2013-10-18 02:11 #6 av: tarotlasse

Trevligt med så nära bekanta he he.

Om det finns ngt intresse att träffas ngn helg alla vi i närheten av HBG.

Så har jag en stor kurs lokal  och hade kanske trevligt o ta en fika  äta en lunch eller bara o sitta o  prata om våra erfarenheter.

Finn det ngt intresse så skriv upp datum ni kan så får vi se vilket datum som passar bäst för samtliga.

Tisdagar och torsdagar har jag annan verksamhet i lokalen men övriga dagar går att planera in en träff om ni så önskar  en träff live.

Lasse

Anmäl
2013-10-18 14:40 #7 av: [lillalollo]

ohhh tackar för det lasse.

Just nu ska jag bara ligga i sängen och vila för är sjuk. Men framtiden är snart här.

Anmäl
2013-10-19 15:38 #8 av: Kille33

Jag bor också i Skåne, VÄLDIGT mycket Söder:) Skulle väldigt gärna vilja få komma i kontakt med likasinnade människor, tror vi har en hel del att få ut av varandra. Är ärlig, trevlig, ödmjuk, förstående, smart, intellient, utbildad och väldigt trött på livet:) 

PM gärna

Anmäl
2013-11-02 19:32 #9 av: akumie

Trevlig svensk/grekisk kille som bor i Höör men jobbar i Lund

Har mild grad asperger så min sociala förmåga är inte den bästa men skulle vara kul att lära känna folk för att träffas

Precis som silversol35 skrev "Jag är oftast glad och tycker att det är roligt att göra saker, inte bara sitta och fika och prata när man träffas" men det kanske beror på min sociala förmåga men man försöker så gott det går


Så det är jag det, man får ta mig med en nypa allt även om jag jag kan tolkas som knasig/omogen ibland

Anmäl
2013-11-17 18:59 #10 av: graleh

Tjej, 31, bosatt på landet mellan Hörby och Lund (i Hurva). Har ADD och lättare borderline. Söker likasinnade, öppna tjejvänner. Jag är väldigt snäll och ödmjuk, men blir lätt trött och orkar inte så länge. Jag har inte så mycket vänner idag, de flesta förstår inte mina problem utan tycker mest man är tråkig. Jag hoppas på att hitta fler människor med öppet sinne :) PM:a gärna. 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.